Påverkan

Jag tar en hel del bilder med min trotjänare till kamera. Dessvärre stannar de flesta i datorn, efter att jag har tittat på dem ett par gånger. Då har jag ju haft mitt roliga, formulerat blogginlägg i huvudet kanske, eller bara förevigat det som för stunden roade mig.

Ett par bilder måste jag dock klämma in.

Det här hade jag med mig hem ifrån affären i förra veckan. Örtsaltet hade jag googlat på, eftersom Maria kallade det för Trocomare, inget jag någonsin hade hört talas om. Trodde jag alltså. Pumpakärnorna ska rostas och avnjutas som mellanmål. Fortfarande enligt Maria. Majsmjölet och linfröna blev ett supergott knäckebröd – receptet kom ifrån en annan vän.

Det här kom jag hem med en annan dag. Egentligen var jag på närmsta köpcentrum för att reklamera min nyinköpta, icke använda telefon. Killen i butiken behövde en stund med luren på tumanhand, så jag gick runt och tittade litegrann. Visst kan man förledas att tro att jag är en sportig kvinna?! 😆 Emellanåt är jag på god väg att lura mig själv.

Nu längtar jag efter min nya lur, som ska stoppas i ”armbindeln”, de små strumporna ska stoppas i skorna tillsammans med mina fötter. Sedan väntar många, långa promenader med boklyssning på mig!

*P*

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Påverkan

  1. Maria skriver:

    Bara du inte har majsmjölet på pumpafröna! 😉

  2. pbloggen skriver:

    Haha! Jag kompletterade just texten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s