Favorit i repris

Måndag och jag har fått ytterligare en härlig helg att lägga i minnesbanken.

Penséer har planterats och våren välkomnats i min lilla trädgård. Jag fick en ensamstund med det jag tycker så mycket om och mAnnen likaså, han premiärgolfade och spelade ”som en Gud”. Jodå… 😉

Lördagseftermiddagen gick i lekens tecken, då vi överraskade en nybliven 50-åring med femkamp på Laserdome. Jag är bedårande som sumobrottare, så här i efterhand tycker jag att jag gott kunde fått barndräkten. Vuxenvarianten lyckades ju knappt min stolta uppenbarelse lyfta från marken, jag liknade nog mest en huvudfoting. Kul hade jag iallafall. Efter leken tog jag taxi till andra goa vänner, bytte lekdräkt mot grön klänning. Sedan drabbade drygt tjugo personer samman på Fagan’s till jubilarens glädje och förvåning. Early St Patrick’s firande blev det och stämningen var på topp. Härligt!

wpid-2015-03-16-07.20.36.jpg.jpeg

Igår morse vaknade jag pigg, glad och förväntansfull. Äldsta hade bokat in brunch med sin mormor, lillasyster och mor. Jag hämtade upp dem i stan och gemensamt tog vi oss till ett café ute i Västra hamnen. Vilken toppenidé! Det blev hur lyckat som helst och jag tror att vi alla fyra var lika nöjda. Min 80-åriga mor trivdes som fisken i vattnet, pratade med den unge caféägaren och fick recept på hans kalasgoda tomatsoppa.

Yngsta överraska oss med att ha fått hundratals små flätor inflätade i sin korta kalufs. Hela dottern strålade när hon stolt kom gående emot oss. Cool som få!

Efter brunchen åkte jag och Äldsta vidare till Emporia och gick där ett par timmar tillsammans. Tänka sig, jag som normalt avskyr gallerior, njöt av stunden med min dotter, då vi pratade och skrattade ihop. Föräldralycka helt enkelt.

Hej måndag, välkommen!

*P*

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Favorit i repris

 1. Corleonia skriver:

  Vilken trevlig helg!
  Hej måndag 🙂

 2. pysbloggen skriver:

  Oj, vilken härlig helg! Jag gick på marknad med dottern, mest för att få strosa runt med henne, de små stunderna.

 3. MarveW skriver:

  Ännu en härlig helg. Nu ser vi fram emot en glad vecka!

 4. Tomtan skriver:

  Lät som en riktigt härlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s