Prioritering

Nyss hemkommen från kompisarna som vi ska åka på semester med om en månad. Middag och kalasgod efterrätt bestående av hemmalagade mandelflarn med grädde och blåbär. Löjligt gott!

Småprat och skratt. Vad vill vi göra på semestern? Det som faller oss in, kom vi på. Några vill se på fotboll en dag, då tänker jag gå runt och avnjuta atmosfären, läsa en bok eller… Jag får helt enkelt se. Eftersom vintern här i Skåne inte bjudit på så mycket ljus, inte ens fem snöflingor, så längtar jag efter solen och just ljuset.

Tidigare idag var jag hos tandläkaren som fortfarande tycker att jag är himla duktig på tandhygien. Det är ju bra, en form av pensionssparande kan jag tänka. 950 kr för fyra bilder och en undersökning. Många pengar kan jag tycka, men anser att det är bättre att gå kontinuerligt. I annat fall kan det bli väldigt dyrt. En gammal fyllning (”första generationens plastfyllning”) måste bytas ut. Det kommer att spraka loss på 2.000 kr. Prutar folk någonsin hos tandläkaren?! Mina kunder gör ju det ofta. Nej, jag ska inte prova. 😉

När vi kom hem ikväll bestämde jag mig för att sortera lådan med julsaker, innan den ska upp på vinden. Ny låda har fixats och det skulle bli så fint så! Men först lite bloggläsning och dito skrivande. Nu är klockan strax 22.22 vilket betyder sängdags. De osorterade julsakerna finns nog kvar imorgon, eller vad tror du?

*P*

Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Prioritering

 1. Nickanlinda skriver:

  Det låter härligt med semester i ljuset! Jag kan rekommendera tandläkarhögskolan om du har möjlighet till dagtid. Billigt och bra 😊

 2. livetslimbo skriver:

  Mina två jullådor fick en sortering för ett år sen. Men ena lådan har så här efter julens nedpackning stått i hallen i omkring två veckor nu innan den idag fick återförenas med låda två i förrådet.

 3. Maria65a skriver:

  Kan du inte ge tandläkaren bättre ränta om du får rabatt på lagningen? 😇

 4. Maria65a skriver:

  Eller sämre hehehehe

 5. MarveW skriver:

  Semesterplaner är så härliga. Att drömma och planera är en del av upplevelsen.
  När det gäller tandläkaren, så tycker jag trots allt att man får en del för pengarna. De har kompetens och utrustning. Själv var jag hos frissan idag, enklaste klippningen 380 kr där utrustningen består av en sax. Ändå går jag oftare till frissan än till tandläkaren.

 6. ylva öz skriver:

  Tänk på all utrustning som finns och vad de kan göra, tycker inte det är så farligt dyrt. Här i stlm finns lågprisalternativet citydental som är snabba och effektiva och alltid har tid 🙂 skönt med ordning bland julsakerna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s