Känslodag

I fredags var jag ledig för att plugga inför en licensiering jag snart ska göra. Passade på att bjuda hit söta A på frukost. 😊 Ett bra sätt att umgås på, tycker jag. Nybakade scones, hemmarostad granola och lite annat smått och gott mumsade vi i oss. Det blev mycket prat om jobb, relationer, framtid och en massa annat.

Just det här att träffas en tidig förmiddag gillar jag. Att träffas älskar jag. Det behöver inte vara så märkvärdigt och det behöver inte bjudas på alkohol. Många sociala sammanhang är likformiga och jag är inte sen att fixa såna själv här hemma. Men att göra nåt tillsammans med vänner, gå på en utställning eller ta en skogspromenad det ger ny energi till samtalet. Eller som ”Mannen med de mjuka kramarna” som bjöd hem till Pysselkväll. Lite försiktigt klev jag in i hans lägenhet den kvällen, jag visste ju inte vad som väntade. Kvällen blev alldeles underbar. Kreativitet och musikalitet frigjordes och det var ett fantastiskt sätt att umgås på!

När vännen hade åkt någon timme senare koncentrerade jag mig på min kurs. Det gick oväntat bra. Men så kom meddelandet som jag fasat för. Älskade barndomsvännen, hon som är så nära mig i hjärtat, hade fått resultat på de prover som tagits på henne för ett tag sedan. Helvetet är tillbaka och livet skakas igen. Den eftermiddagen gungade hela min tillvaro, jag hann ifrågasätta det mesta. Jag grät och somnade i soffan så fort mAnnen kom hem och höll om mig. Jag är rädd, livrädd. Hur har inte min vän det då? Förbannade sjukdom!

Plötsligt blir så mycket så litet. Plötsligt blir så mycket oväsentligt. Jag vill bara omge mig av dom jag älskar och ge det jag verkligen kan och vill. Inget kan jag göra, mer än att höra av mig och följa min vän i tanken.

*P*

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Känslodag

 1. Nickanlinda skriver:

  💚💛🧡

 2. Jag skriver:

  Så väldigt ledsamt. Jag känner med dig, har varit med om det.
  Varm kram

 3. Anne skriver:

  Livet är en känslostorm på många sätt! Hoppas på det bästa för din vän trots det, vad jag förstår, tråkiga beskedet.

 4. MarveW skriver:

  Att träffas över en frukost är väldigt mysigt. Tänker att jag borde göra det oftare men det blir mest frukostseminarier. Tråkigt besked med din vän. Hoppas hen får den vår och hjälp hen behöver.

 5. Bo Alsensjö skriver:

  ❤️🙏👩‍🎨🙏❤️kram och ❤️💫⭐️💫❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s