87-åring

Idag fyller far 87 år och det har vi firat här hemma tillsammans med honom, mor och Kärmor. Sambon snodde ihop god mat, serverade dito vin. Mitt bidrag var Milanostänger inköpta i arbetsstaden. Gott! Det blev en lyckad kväll, med prat och skratt. Jag älskar min sambo för mycket, att han visat mig hur man umgås otvunget är en av dem.

Helgen kom och gick. Den bjöd på barnbarnsmys och grillning med dotter & Co. Lilla sessan, snart 10 månader, är underbar. Det är kanske barnbarn rent generellt? 😉 Nu har hon kommit på det där med att leka ”tittut” och det passar mormor finfin.

Igår tog jag och mAnnen ”Lilla blå” och körde på vitsippejakt. Som ren bonus hittade vi massor av ramslök och plockade såklart litegrann. En omgång frös jag in, en annan körde jag med salt i mixern för att sedan torka i ugn. Vaknade i natt av den skarpa lukten och blev illamående. Inte bra. Jag får avvakta innan jag använde löken, tror jag bestämt.

*P*

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till 87-åring

 1. miatankar skriver:

  Naturen är verkligen läcker nu, och än läckrare kommer den att bli vecka för vecka framöver. Härligt! Ett mysigt litet barnbarn som tittar fram också!

  Sedan måste jag bara tillägga att det låter så fint när du förklarar din kärlek över din sambo. Det låter sant och att det kommer från hjärtat!

 2. Maria65a skriver:

  Du mötte honom av en anledning 😍

 3. WoW skriver:

  Åh ramslök mums!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s