Vandring

Torsdagens vandring blev lyckad. Ett glatt gäng på femton personer träffades tidig förmiddag vid Krankesjön, som ligger på Revingehed (pansarövningsfält). Sommaren hade kommit med besked och vi välkomnade den fläktande vinden.

Krankesjön måste vara ett eldorado för fågelskådare, de häckade både i fågeltorn och vassruggar. Vi stannade till och pratade med ett par av dem, ett äldre par som satt på varsin stol med kaffekoppar i händerna och nyfikenhet i blick. I deras uppriggade kikare fick vi beskåda ett skäggdoppingpar. Lite senare såg vi en havsörn och imorse visade det sig att mAnnen hade lyckats på den på bild. Tänk så kul det är att lära sig nåt nytt!

När vi kom i mål efter den dryga milen, drogs grillen igång. Gissa om det smakade bra med korvåbröd, marshmallows och sedan hembakad sockerkaka och kaffe. 😎

Den vackra dagen hade lockat ut fler än vårt gång. Två pensionärspar la duk på sitt bord och fixade sedan till en friluftsmiddag. Bredvid dem satt en småbarnsfamilj och njöt. Härligt!

Idag vill jag göra lite yoga för att mjuka upp mina ömmande magmuskler. Onsdagens pass var koncentrerat just till magen och det känns idag.

*P*

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vandring

  1. livetslimbo skriver:

    Men å så fint

  2. MiesLiv skriver:

    Det ser verkligen härligt ut. Perfekt för yoga 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s