Hmm?

Det borde vara bra, det borde kännas fantastiskt just nu. Men så är det inte. Alltid skuggor som sveper över tillvaron. Inuti mig mullrar oron, tuggar och knaprar.

Jag tänker på mantrat från Annika: har det hänt? Nej. Oroa dig då inte. Precis när jag skriver detta sjunger Joshua Radin ”Don’t worry about a thing. Every little thing is gonna be alright…”

Om en stund ska jag ta en morgonpromenad, får först kolla om Yngsta är vaken. Det är lite klurigt med tidsomställningen. Idag ska vi äta bruna bönor tillsammans, enligt hennes önskan. Det är inga yviga krav precis.

Igår var jag och Yngsta hos mor och far, efter det att vi hade handlat mat till dem. Det blev ett kärt återseende, såklart. En stunds prat och sedan skjutsade jag dottern till hennes pappa. Jag och mAnnen passade på att besöka ett par loppisar i jakt efter fler tallrikar, kom hem med fem glas. Finessen med loppis! Bland många märkliga och fula saker dyker plötsligt söta glas upp.

Nu vaknade Yngsta och vi bestämde oss för att ta lilla lastbilen och köra till Ystad. Där väntar 50 häckplantor på oss hos Åbergs Trädgård. Lilla gnagande djuret i magen måste ha somnat…

*P*

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Hmm?

 1. MarveW skriver:

  Tänker att oro är någon form av omsorg även om den tar sig tärande uttryck. Hoppas att du kan njuta av dagen och veckan.

 2. livetslimbo skriver:

  Om jag backar fem år bakåt så oroade jag mig för saker jag inte oroar mig för idag. Antar att det är nya saker om fem år från nu 😉. På ngt mystiskt sätt försvinner viss oro men ersätts ofta av annan. Det är bra knasigt. Men KBTBengts mantra tål att upprepas.

 3. livetslimbo skriver:

  Jättefina glas också. Fast varför blev det ingen skyltdocka? Min kompis gjorde en lampa av en sån😁

 4. Barbro skriver:

  God Jul önskar jag dig .

 5. Elisabet Nilsson skriver:

  Var finns den loppisen? undrar madamen i Halland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s